Boek review: After we collided

I found Wattpad through reading Fanfiction and from the second I laid my eyes on the platform, I fell down the rabbit hole. It was a place I couldn’t have even dreamed existed with people just like me, an entire world of people who read and write on the internet. I found a community, a home really, with these people who were writing in the hours off of work, school, parenting, life, and I loved every second of it. And I wrote. And wrote. And wrote and then wrote some more. I couldn’t stop! Over 1 millions words came from my fingers into my first novel I had ever written. Ever.

 Het boek begint direct na de onthulling dat Hardin alleen met Tessa uitgaat als een weddenschap. Tessa is gekwetst en niets met Hardin te maken wil hebben. De jongen is ondertussen wanhopig om haar terug te winnen. Een groot deel van het boek is trekken en duwen tussen Hardin en Tessa.
 Tessa vertrekt naar Seattle om een ​​boekencongres bij te wonen als onderdeel van haar stage bij uitgeverij Vance. Maar tijdens een afterparty met haar kantoorcollega's wordt ze dronken en belt ze Hardin. Een boek met een rollercoaster aan emoties. Twee zielen die elkaar vinden maar tegelijk afstoten en weer naar elkaar toedrijven. Liefdesdriehoeken. Agressie, jaloezie en familiale problemen. Schrijfster Anna Todd begon met fictie te schrijven op het platform, een gratis e-book platform. Haar boek "After," een fanfiction gebaseerde op de Britse boyband One Direction was een enorm succes, het werd verfilm en zo verscheef het sequel "After We Collided".