Give-away: Vaderdag

Vorige maand vierden we Moederdag. Op 9 juni, is het tijd om alle vaders in de bloemetjes te zetten. Net zoals Moederdag ieder jaar een vaste dag heeft en valt op de tweede zondag in mei. Een cadeau vinden is natuurlijk niet altijd zo evident daarom schiet Greetz voor de eeuwige twijfelaars ter hulp.

Chocolade

Is je vader een zoetekauw? Dan zijn luxe chocolade van verleidelijke merken zoals Australian, Merci of ga je liever voor lekker maar ook iets duurzaam? Tony’s Chocolony is dan een perfect alternatief. Een divers gamma van heerlijke chocolade dat tegelijk ook duurzaam is.

Gepersonaliseerde mokken

Wil je iets origineel en persoonlijk? Er nieuwe heliumballonnen en gepersonaliseerde foto cadeaus zoals gepersonaliseerde mokken Met welke verrassing zeg jij het dit jaar? Bekijk alle mogelijkheden hier .

Win win win

Kreeg je al zin om iets te bestellen? Dan heb ik goed nieuws. Ik mag twee waardebonnen weggeven van 30 euro. Zodat je jouw papa helemaal gratis in de bloemetjes kan zetten! Hoe? Hou deze week zeker mijn Instagram @ justetara in de gaten !

Bezorgt op 8 juni

Om zijn dag nog specialer te maken, bezorgen ze als je dat wil jouw verrassing op zaterdag 8 juni. Dat is natuurlijk vooral leuk als je er zelf niet bij kan zijn maar hem wel wil verrassen op deze speciale dag. Wil je het cadeau helemaal afmaken? Zoek er dan ook een leuk kaartje bij.

FRONT

Fijne Vaderdag!

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s